Boomsesteenweg 10, 2627 Schelle
Bel ons: +32 (0) 58 29 60 17
Real Liquid 28

Brewed in Belgium

Real Liquid staat bekend als de grootste en nummer 1 e-liquid producent van België met een eigen laboratorium. Dankzij onze jarenlange ervaring en motivatie om steeds te blijven innoveren, zijn we kunnen groeien tot het meest toonaangevende bedrijf in onze markt.

Het label “Brewed in Belgium” garandeert kwalitatieve e-liquids die vervaardigd worden met de beste ingrediënten. Niet alleen zorgen we voor werkgelegenheid in eigen land, maar ook voor zekerheid naar onze consumenten toe. Alle substanties worden meermaals langdurig getest vooraleer ze in het productieproces terecht komen. 

Elke werknemer deelt dan ook onze motivatie om rokers te laten overschakelen op een minder schadelijk alternatief waarbij ze kunnen genieten van de beste smaken.

Traceability

Al onze producten zijn voorzien van een QR-code die de consument en de handelaar kunnen scannen om de nodige informatie over dit product snel en vlot te raadplegen. Via de website van Brewed in Belgium is er zo een grote hoeveelheid productinformatie vlot bereikbaar voor de gebruiker en de verkopers.