Boomsesteenweg 10, 2627 Schelle
Bel ons: +32 (0) 58 29 60 17
Real Liquid 21

Partner worden

Real Liquid is dé partij om jouw e-liquid merk op een correcte en professionele manier op de Belgische markt te introduceren. Onze jarenlange ervaring en onze constante focus op compliance en professionaliteit maakt van Real Liquid de juiste keuze om de Belgische markt te betreden.

Een lokale partner die verantwoordelijkheid neemt

De Belgische wetgever legt met het nieuwe KB dat op 11 januari 2023 in het staatsblad verscheen duidelijk: de verantwoordelijkheid van de e-liquids op de Belgische markt moet rusten bij een Belgische invoerder of producent. Voor merken is het dus belangrijk om een stabiele partner te vinden die deze rol kan opnemen. Die partner, dat willen wij zijn.

Lokale productie, lokale verdeling

Door onze jarenlange ervaring in België kunnen we niet alleen de notificatie, productie en het beheer van uw producten op ons nemen – maar zorgen we ook voor de nodige introducties en contacten bij Belgische verdelers. Op dat vlak kunnen wij echt een one-stop partner zijn voor het betreden van de Belgische markt.

Steunen op een high-tech labo

In ons high-tech laboratorium worden uw producten volgens de hoogste standaarden geproduceerd. De kwaliteit en veiligheid van de producten komt bij ons steeds op de eerste plaats, niet alleen voor onze eigen merken, maar ook voor die van onze partners.