Boomsesteenweg 10, 2627 Schelle
Bel ons: +32 (0) 58 29 60 17
Real Liquid 45

Over Real Liquid

Ons gamma

Het Brewed in Belgium label van Real Liquid staat voor een transparante werking op alle vlakken. Enkel de beste ingrediënten worden gebruikt bij de ontwikkeling van onze 10ml e-liquid merken.

 

Dankzij onze merken zoals Dewy’s en Crown, hebben onze Belgische partners de mogelijkheid om een zeer breed gamma aan te bieden. Een groot assortiment aan smaken dat beschikbaar is in verschillende vg-pg verhoudingen en meerdere nicotinegehaltes.

Zo vindt elke klant zijn of haar weg naar een e-liquid die voldoet aan zijn of haar behoeften binnen elke prijsklasse.

Samenwerkingen

Door te luisteren naar onze partners en te vertrouwen op hun expertise, kunnen we samen met hen het ideale aanbod voorzien naar onze consumenten toe.


Dankzij deze samenwerkingen kunnen we een assortiment samenstellen waarmee we alle gebruikers kunnen aanspreken.

Onze combi merken worden gecreëerd om startende en gevorderde e-sigaretgebruikers de mogelijkheid te geven om deze meest superieure smaken te gebruiken in elk type toestel.


Ons team bestaat uit een groep experten met de nodige kennis in elk segment van de markt.


Dit resulteert in een mooie combinatie van verschillende visies waardoor Real Liquid steeds kan blijven innoveren en een stapje voor kan blijven op onze buurlanden.


Naast onze 10ml e-liquid lijnen, zorgen we er steeds voor dat onze merken voldoen aan de strikte eisen van de Belgische wetgeving.


Het gigantische aanbod aan shake & vape merken biedt een oplossing aan iedere speciaalzaak die zonder kopzorgen een kwalitatief product wil aanbieden aan zijn of haar cliënteel.